Servicii

Home Servicii

Aveti intrebari?

Daca aveti o intrebare ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul adresei de e-mail

office@fsystems.ro
0722 397 734

Servicii online

Aplicatii personalizate

Aplicatii personalizate

Firma noastra ofera solutii software personalizate pentru afacerea dumneavoastra, astfel oferind posibilitatea de a reduce timpul de lucru si a promova automatizarea lucrarilor.

Publicitate online

Publicitate online

Pentru o solutie completa, oferim clientilor nostri servicii de Publicitate online si Optimizare SEO pentru o mai buna descoperire a afacetii dumneavoastra in mediul online.

Servicii de mentenanta

Servicii de mentenanta

Echipa noastra este pregatita sa ofere mentenanta atat sistemelor software cat si sistemelor fizice, astfel asigurand functionalitatea permanenta a afacerii.

Servicii locatii fizice

Administrare

Inca de la inceput, ne-am dorit sa ne diversificam serviciile, astfel incat sa raspundem prompt oricaror solicitari din zona IT&C ale clientilor nostri.

 

Asa am ajuns sa oferim si servicii de administrare de servere Windows, statii de lucru, servere Linux, servere VmWware si administrare de baze de date, astfel incat sa oferim cele mai bune solutii pentru imbunatatirea si eficientizarea departamentelor IT ale clientilor.

 

Prin experienta de peste 15 ani a echipei noastre, ne mandrim prin serviciile profesionale de administrare pe care le oferim, personalizate si adaptate conform cerintelor fiecarui client in parte.

Date si Voce

Fiindca unul dintre obiectivele serviciilor noastre este acela de a oferi solutii si pentru crearea de infrastructuri IT de inalta calitate si performanta, pe langa serviciile de reparatii si de administrare, mai punem la dispozitie si serviciile ce tin de zona Date si Voce.

 

Acest lucru se traduce prin proiectarea de cablare structurata, implementarea si mentenanta acesteia.

 

De asemenea, avem grija sa oferim cel mai profesionist si bine structurat management pentru reteaua de administrare, precum si tot ce tine de obtinerea de echipamentele performante, care pot asigura eficienta retelei.

 

Si toate acestea in functie de specificul si cerintele fiecarui client.

Securitate

In cadrul ariei noastre de servicii, se incadreaza si cele care asigura buna securizare a bazelor de date detinute de clientii nostri.

 

Astfel, am reusit sa oferim consultanta si recomandari tehnice in ceea ce priveste securitatea si siguranta datelor, avand totodata grija sa punem la dispozitie si sa implementam solutiile profesionale de protectie, stocare si securizare.

 

Toate aceste activitati sunt necesare, intrucat o platforma IT bine securizata asigura fundamentul pentru toate solutiile informatice, atat prezente, cat si viitoare, pe care se bazeaza toata activitatea clientilor nostri.