Managerul de parole securizat cu criptare end-to-end simplifică și securizează viața online pe mai multe platforme de dispozitive.

Bitdefender, lider global în domeniul securității cibernetice, a lansat Bitdefender Password Manager, o nouă soluție pentru utilizatori care simplifică crearea și gestionarea parolelor securizate pentru toate conturile online de pe mai multe platforme, inclusiv cele mobile.

Bitdefender Password Manager generează și salvează parole unice și foarte complexe pentru fiecare cont, permițând gestionarea în siguranță a datelor de conectare cu o singură parolă principală. Este susținut de o criptare end-to-end, cu o configurare simplă, instalare ușoară și funcționalitate intuitivă concepută pentru orice nivel de utilizator.

O cercetare recentă a Bitdefender privind comportamentul online a peste 10.000 de oameni din întreaga lume a arătat că jumătate folosesc o singură parolă pentru toate conturile online și aproape o treime (32%) refolosesc parolele pentru mai multe conturi. În plus, utilizatorii au acum în medie opt conturi, iar peste jumătate dintre ei folosesc memorarea pentru a gestiona parolele. Ca urmare, mulți recurg la parole slabe, ușor de reținut și le refolosesc pe mai multe conturi.

„Infractorii cibernetici se bazează pe parolele slabe ca să spargă conturi, să fure identitățile utilizatorilor și să profite din vânzarea credențialelor pe dark web. În ciuda faptului că înțeleg importanța parolelor puternice ca bune practici de securitate, ușurința de a memora câteva parole și de a le refolosi e mai puternică decât riscul crescut de securitate la care se expun oamenii. Am construit Bitdefender Password Manager ținând cont de acest lucru, oferind ceea ce noi credem că este una dintre cele mai bune protecții de parole fără a sacrifica confortul utilizatorului”, a declarat Ciprian Istrate, vicepreședinte pentru soluții consumer la Bitdefender.

Caracteristicile principale ale Bitdefender Password Manager

  • Generator de parole puternice — Creează o parolă sigură, complexă și unică pentru fiecare cont cu un singur clic. Salvați și precompletați automat credențialele pentru site-urile vizitate în mod regulat pentru a simplifica autentificările.
  • Gestionare și completare automată a datelor cardurilor de plată — Stocați în siguranță și completați automat detaliile cardurilor de plată și datele personale pentru o verificare și o completare simplificată a formularelor. Toate datele sunt criptate și decriptate la nivel local, iar titularul contului este singurul care are acces la parola principală. Nicio terță parte nu are acces la informațiile financiare ale utilizatorului.
  • Sincronizare pe mai multe platforme — Extensiile de browser pentru Windows și MacOS acceptă o multitudine de browsere web (Chrome, Firefox, Edge) și dispozitive mobile (Android și iOS). Suportul pentru Safari va fi lansat în perioada următoare. Sincronizați și accesați automat parolele de pe orice dispozitiv.
  • Blocare automată — Ați uitat să vă deconectați de pe un dispozitiv care nu este al dvs. Bitdefender Password Manager se blochează automat cu un PIN sau deconectează utilizatorii de la conturile online după o perioadă de inactivitate la nivel de browser. Capacitățile de recuperare a conturilor asigură faptul că utilizatorii nu pierd niciodată accesul la parolele lor și că pot recupera întotdeauna cheia principală.
  • Importă date de acces existente de pe orice platformă — Preia cu ușurință date și parole de pe alte platforme, inclusiv Bitdefender Wallet, browserele Chrome și Firefox, 1Password, LastPass, Dashlane, Sticky Password și multe altele.

Disponibilitate

Bitdefender Password Manager este disponibil acum. O versiune de trial de 90 de zile este disponibilă în majoritatea produselor Bitdefender. Pentru clienții Bitdefender Premium Security, serviciul este inclus. Pentru mai multe informații și achiziții, vizitați: https://www.bitdefender.com/solutions/password-manager.html

Author Image

FSystems.ro