Despre noi

Home Despre noi

Aveti intrebari?

Daca aveti o intrebare ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul adresei de e-mail

office@fsystems.ro
0722 397 734

Despre noi

Plecand de la premisa dezvoltarii celor mai calitative servicii in domeniul IT&C, compania FSystems Best Solutions a fost infiintata in anul 2013, avand la baza o echipa de profesionisti, cu o experienta de 15 ani in domeniu. Inca de la inceput, ne-am propus sa oferim cele mai bune solutii tuturor clientilor nostri, fie ca este vorba despre companii mari, fie persoane fizice, astfel incat sa venim cu cele mai bune propuneri pentru imbunatatirea si eficientizarea departamentelor IT ale clientilor nostri.

 

Ce cu ne ocupam?

 

Prin experienta dobandita de echipa noastra de specialisti in IT, incercam sa punem bazele si sa asiguram mentenanta unor infrastructuri IT de inalta calitate si performanta, dar si sa oferim consultanta necesara si recomandari tehnice privind securitatea si siguranta datelor. In acest sens, ne ocupam cu punerea la dispozitia clientilor a unor solutii profesinale pentru protectia, stocare si securizarea datelor. Toate acestea indreptate spre unicul nostru obiectiv, acela de a oferi solutii IT&C eficiente si personalizate in functie de fiecare client in parte.

 

La fiecare proiect IT, lucram cu cei mai mari furnizori de produse hardware si software

 

Pentru a putea facea fata fiecarei solicitari, dar si pentru ca munca noastra sa fie cat mai durabila in timp, am construit parteneriate solide cu cei mai mari furnizori de produse hardware si software. Pe langa calitatea solutiilor noastre, mai asiguram si flexibilitatea si personalizarea fiecarui proiect in parte, precum si o buna gestionare si exploatare a sistemelor informatice. Astfel, asiguram tehnica de calcul, proiectam si executam retele structurate de date/voce, retele wireless, VPN-uri, sisteme de supraveghere video, servicii de reparatii si intretinere echipamente de printare, servicii de intretinere tehnica de calcul, asiguram consumabile de calitate echipamentelor de printare, asiguram solutii de protectie antivirus.

 

FSystems tine la raportul calitate-pret

 

Firma noastra de solutii in domeniul IT&C tine sa vina in sprijinul tuturor clientilor prin asigurarea de produse si servicii de calitate si la un cost avantajos, indiferent ca este vorba despre asigurarea de produse sau de solutii IT&C. Astfel, prin toate eforturile depuse de echipa noastra, dorim sa adaugam valoare afacerilor clientilor nostri si sa furnizam tehnologii de ultima generatie. Rezultatul? Dezvoltarea afacerilor tuturor partenerilor nostri.